หน้าเว็บ
(ย้ายไปยัง ...)
Home
Seasoning Ingredients
iCook
About
▼
วันศุกร์ที่ 31 สิงหาคม พ.ศ. 2555
Pork with red curry stir fried
›
สุตรภาษาไทย Ingredients 250 grams pork, cut into bite size pieces (or prawns, chicken, beef) 1 cup long beans, cut into 1...
วันอังคารที่ 28 สิงหาคม พ.ศ. 2555
Homemade Pad Thai sauce
›
Pad Thai sauce is super easy to make, It is mainly used for making Pad Thai, Make ahead of time, Keep it in the refrigerator, The sim...
Steamed fish fillet in red curry
›
สำหรับสูตรภาษาไทย This is a traditional nutritious dish from the central region. It is made from red curry paste and coconut milk,...
วันศุกร์ที่ 24 สิงหาคม พ.ศ. 2555
Toasted rice
›
Toast the rice In a medium skillet, Cook 1/2 cup long grain rice or glutinous rice (sticky rice) on moderate heat shaking the pan, ...
Grilled beef salad with green apple (yum nea yang)
›
สูตรภาษาไทย Seasoning sauce ingredients 3 tsp. fresh lime juice 1 tbsp. plus 1 tsp. sugar 1 1/2 tbsp. fish sauce ...
1 ความคิดเห็น:
วันจันทร์ที่ 20 สิงหาคม พ.ศ. 2555
Easy way to cook sticky rice
›
In Thailand we normally cook sticky rice by steaming , it is fairly simple. The sticky rice has to be soaked for at least 2 hrs. or...
วันเสาร์ที่ 18 สิงหาคม พ.ศ. 2555
Chicken green curry
›
The green curry is usually eaten with rice or with round rice noodles known as " Khanom chin" It can be made with all kinds of ...
‹
›
หน้าแรก
ดูเวอร์ชันสำหรับเว็บ